< TILBUD!! Bolde
29.07.2016 07:41 |

U16 pige trænerne er nu på plads

Vi er utrolig glade for, at Claus Nielsen har takket ja til at vende til bage til Slagelse Håndboldklub. Claus Nielsen, er et kendt ansigt i klubben, da han har været træner for U16 piger i klubben før. Men efter nogle sæsoner i naboklubber, vender Claus Nielsen tilbage til Slagelse Håndboldklub og bidrager til udvikling af spillere i klubben.

. I den kommende sæson, skal Claus Nielsen være ansvarlig for U16 pige 2. Claus er positiv af natur og har den rigtige indstilling til sporten, hvor det skal være sjovt at komme til træning. Derudover er Claus meget engageret og imødekommende. Christian Kalkau har også valgt at give en hånd med omkring de dygtige U16 piger 2, hvilket vi sætter meget stor pris på. Christian har i den forgangne sæson været ansvarlig for vores små talenter hos U10 pigerne, men vil gerne prøve kræfter som assistent træner på U16 piger 2. Så vi ser frem til at kunne byde Claus og Christian velkommen i et samarbejde med Sebastian Hedemand og Morten Bjerre.

Velkommen i Slagelse Håndboldklub!