< Generation Handball
01.08.2016 19:56 |

Dagbog Dag 1 Generation Handball

1.dag Kl 9.00 var der afgang fra Antvorskovhallen. 46 forventningsfulde spillere og ledere var klar til busturen til Viborg. Hele vejen over Fyn og op igennem Jylland blev der forsøgt at fange Pokemon.


Ved ankomst til festivalspladsen fik vi en venlig modtagelse. Kasernehal 4 er nu vores hjem de næste 6 dage.  U14 drengene skal sove i hal med U16 pigerne, hvilket vores U14 drenge ikke var særlig utilfredse med. Efter vi lige fik fortalt spillerne om reglerne på turen til Generation Handball, skulle festivalspladsen indvies. Ved modtagelse fik vores U14 drenge 2 en indbydelse til at spille en træningskamp mod et hold for Kina. Det takkede vi selvfølgelige ja til. Kampen blev spillet i Hal 5, hvor alle spillerene fra Slagelse håndboldklub mødte op, vi var spændte på at se, hvad holdet fra Kina kunne byde ind med. Det skal lige nævnes, at spillerne fra Kina var U12 drenge. Kampen endte 17-10 til Slagelse drengene, som spillede en god kamp. Der var rosende ord fra arrangøren over, at vi så hurtig ville spille en træningskamp mod holdet fra Kina, og at kampen blev en god oplevelse for begge hold. Trods en del sprogproblemer, forskellige indstillinger på mobiltelefonen, fik vi udvekslet emails. Når vi kommer hjem skal der gang i korrespondancen til Kina, og så skal vi se, om vi kan få stablet en håndboldtur på benene til KINA.

Efter kampen ankom de først forældre, som vil følge holdene. Forældrene kan i morgen, gratis, være med til åbningscermonien, hvor Asger Fotel og Emily Thers skal gå indmarch og repræsentere SHK.

Kl. 18 fik vi dagens første måltid, Pitabrød med alt det du ville have. Så alle blev mætte.

Resten af aftenen hygger holdene sig med spil i hallen, pokemon jagt og forskellige aktiviter på festivalspladsen. Deriblandt kan nævnes, bordtennis, stor hoppepude, beachbaner,waterbobbles og skud på mål. Masser af muligheder for lidt godt at købe. Alt i alt et hyggested for store og små.

 

 

Vilde håndboldhilsner fra SHK