< KLUBAFTEN I SPORTIGAN MED STORE RABATTER
14.10.2016 11:35 |

Berlin Handball Cup 14. -17. april

Påsketuren for vores U14 drenge 1-2, U16 pigerne, U18 pigerne 1-2 samt U18 drengen er nu bestilt

I påske 2017 drager Slagelse Håndboldklub til Berlin med 2 hold U14 drenge, 1 hold U16 piger, 2 hold U18 piger samt U18 drengene

Berlin Handball Cup finder sted i og omkring det utrolige ‘Sportforum Berlin Hohenschönhausen’. Fordelt over 45 hektarer er det måske det største sportsanlæg i Europa, med tre forskellige haller, der er perfekte til håndbold. Beliggenhed: lidt øst for centrum, på grænsen til Prenzlauerberg. Kendere ved, at dette er en formidabel beliggenhed, da det ligger bare et stenkast fra turiststederne i byens centrum. Selv om organisatorerne er utroligt stolte af deres by, er topprioriteringen naturligvis den internationale konkurrence i hallerne. Men som stolte "berlinere" opmuntres holdene til at suge alt, hvad deres pragtfulde by har at tilbyde, til sig. Det tager vi selvfølgelig imod, Så ud over, at vi skal spille håndbold skal Berlin også opleves!