< Flot sæsonstart af U16 pige 1 og 2.
03.11.2016 18:48 |

Tirsdag d. 8.november en spændende aften i Antvorskovhallen

Onsdag spillede U16P1 deres 4 kamp i turneringen. Denne gang mod TMS Ringsted som indtil igår ikke hvade fået point endnu. Ringsted startede kampen med et meget offensivt 3-3 forsvar formentligt da fysikken på de 2 hold var meget forskellig.


SHK var rigtig godt indstillet på den offensive start og med rigtig godt tempo og løb kom pigerne hurtigt foran til 5-1 inden for de første 10 min.

Ringsted havde det svært både i forsvar og angreb med en række fejl og hurtige kontra løb fra SHK og når der blev skudt på mål stod Cecilie som en sikker sidste skanse.

Halvlegen fortsatte med en god koncentret indsats fra pigerne og de kunne gå til pause med ikke mindre end 19-5.

Anden halvleg levede ikke helt op til første halvleg og pigerne slap speederen lidt og lod Ringsted komme lidt tættere på i løbet af halvlegen som generelt bar præg af den store føring.

Kampen slutter 31-20 til SHK og har dermed 6 point for 4 kampe og ligger dermed på en 3 plads i den nuværende stiling.

Pigerne spiller næste kamp allerede tirsdag den 8. kl 19 på i Antvorskov hallen med HC Odense som er en direkte duel om topplacering i puljen. Lige efter denne kamp spiller U18 drenge 1 mod GOG

Kom og støt vores piger og drenge og husk der er info møde om Generation Handball lige før kampen.

Der vil være ekstra aktiviteter i hallen ifm Generation handball info møde så kom ud på Tirsdag Den 8. og se top ungdoms håndbold. Vel Mødt!!