< 3 Point til U16 pige.
10.01.2017 10:39 |

Lars Ørting og Slagelse Håndboldklub forsætter samarbejdet.

Træner til Herrer senior sæson 17/18 Vi kan i dag præsentere endnu en træner til vores trænerkabale, den kommende sæson. Denne gang er det på vores herre senior side, vi kan sige velkommen til Lars Ørting Jørgensen, som til vores store glæde har sagt ja til endnu en sæson i de røde farver.


Vi kan i dag præsentere endnu en træner til vores trænerkabale, den kommende sæson. Denne gang er det på vores herre senior side, vi kan sige velkommen til Lars Ørting Jørgensen, som til vores store glæde har sagt ja til endnu en sæson i de røde farver.

Lars overtog holdet sidste år, og man må sige at det har været med stor succes. Vi har på herresiden ikke kun haft tilgang af spillere, men også resultaterne har vist sig. Herrerne ligger ubesejret nr. 1 i serie 1, og med god vilje og fortsat hårdt arbejde, kan vi tillade os at tro på en oprykning til kval rækken.

Endnu en spændende sæson venter vores herrehold, da vi forhåbentligt kan se frem til en flok 1. års seniorer, når vores nuværende U18 drenge kommer op og i den grad kan bidrage til holdet med flere unge kræfter, vilje og en fyldt træningshal.

Man må sige at der er grundlag for rigtig god og underholdende håndbold resten af sæsonen og ikke mindst i den kommende.

 Vi byder endnu en gang velkommen til Lars