< U14 Trænerteam på plads til sæsonen 17/18
10.01.2017 15:24 |

U18 Pige træner på plads.

Vi kan i dag præsentere vores ”nye” U18 pigetræner, Mathias Hansen. Mathias er dog kun ny på lige præcis dette hold, da han i forvejen er i klubben,som U14 drengetræner.

Det er med stor glæde at vi nu kan præsentere vores ”nye” U18 pigetræner, Mathias Hansen.

Han er 23 år og på trods af hans unge alder har han en stor portion erfaring fra håndbolden. Mathias har selv gået på Oure,hvor hans interesse for sporten blev udnyttet maksimalt. Mathias har selv spillet håndbold i 12 år, senest på Korsør- Slagelse Elite 1. divisions hold. Mathias har desværre måtte droppe karrieren som spiller pga skader. Så nu kan Mathias udelukkende koncentre sig om trænerjobbet
Uddannelsesmæssig har Mathias divisionstræneruddannelsen<wbr></wbr> og han har i 2 år været ansat,som træner i HRØ for udvalgte hold.

Mathias er en glad og sjov ung mand, som samtidig kan lære fra sig og skabe gode resultater. Vi glæder os meget over, at Mathias skal tage sig kærligt af vores U18 piger i den kommende sæson.
Velkommen til Mathias!