< Ung og gammel fortsætter samarbejdet!
16.01.2017 08:55 |

U12 Pige trænerteam på plads!

Det er med stor glæde, vi kan præsentere endnu et trænerteam som allerede er i klubben. U12 pigerne får i sæsonen 17/18 glæde af Sebastian Hansen og Steen Oxbøll, som i dag er på hhv. U10 og U14 Pige.

Det er med stor glæde, vi kan præsentere endnu en træner som allerede er i klubben. U12 pigerne får i sæsonen 17/18 glæde af Sebastian Hansen og Steen Oxbøll, som i dag er på hhv. U10 og U14 pige.

Sebastian Hansen er en ung træner, som i år har arbejdet med U14 pigerne. Sebastian gør et stort stykke arbejdet for spillerne og sin egen indsats, for at udvikle både spillerne men også ham selv som træner. Sebastian er i gang med de forskellige trænerkurser, og har også allerede være igennem nogle af HRØ kurser.

Derudover er det med stor glæde vi kan offentligøre at Steen Oxbøll forsætter med U10 pigerne, op på U12 årgangen. Vi er glade for at Steen har sagt ja, til at forsat at være en del af årgangen. Vi tror på et godt samarbejde mellem de 2 herrere.

Vi ved allerede nu at det bliver en stor årgang på U12 pigerne næste sæson, så vi håber stadig på et par hjælpende hænder omkring pigerne. Vi håber vi inden længe, kan præsentere flere navne til årgangen.

Går du med en træner i maven, hører vi gerne fra dig.

Velkommen til Sebastian og Steen!