< Sejr til U16 Pige!
20.01.2017 11:10 |

2 * 2 point til U16 Pige

Onsdag aften endte med 4 point til de 2 U16 pige hold. U16 Pige 2 vandt på hjemmebane mod Næstved, mens U16 Pige 1 vandt på en svær udebane mod Gundslevholm.


Onsdag aften endte med 4 point til de 2 U16 pige hold. 

Hold 2 tog Onsdag aften hjemme i Antvorskovhallen imod Næstved Håndbold.

Følgende referat fra Claus Nielsen og Christian Kalkau. 
Så skete det igen trænerteamet fik igen krampe i armene, taktikken var lagt og pigerne fuldte den fra start til slut. Med vores stærke kontra, fik vi nedkæmpet Næstved. Vi fik trykket dem fra første fløj, og det gav pote, til trods for nogle bum på vejen. Sejren på 30-24 kom i hus efter god fight, flot samspil og god speed i angreb og forsvaret. 

Hold 1 var på langfart til Gundslevholm Idrætsefterskole. Her ventede en sen aftenkamp kl. 19.45. Efter nogle uger med gode træninger og flotte resultater, var der lagt op til en spændende kamp. Holdet var forberedt på der kunne komme en masse støj. Gundslevholm er kendt for en meget larmende hjemmebane. Kampen startede meget sløjt og vi havde store problemer i forsvaret. Gundslevholm kom til alt for mange lette skud i vores midterblok, og derfor hang de også på de første 30 minutter. 
Efter en opsang i pausen og nogle taktiske justeringer, kom vi ud med fuld koncentration og flot håndbold. Vi så os aldrig tilbage og med rigtig flot angrebsspil og et meget bedre forsvar endte det med en sejr på 24-38 (15-19 pause). 

Nu venter der pigerne på begge hold en fortjent fri weekend, efter en hård opstart. Efter weekenden er vi klar igen, til at arbejde på fuld tryk. 

Begge hold ville gerne takke for den store opbakning, der var både i Antvorskovhallen samt dem der tog med til Gundselvholm.