< U10 Pige til begynderstævne.
27.01.2017 08:41 |

Sejr til damerne i 4 runde!

Torsdag d. 26 Januar, var der lagt op til et pokalbrag i Santander Cup 4 runde. Her tog vores Dame Senior hold imod VLI fra 3. division. Det hele endte med en sejr på 23-15.


Torsdag d. 26 Januar, var der lagt op til et pokalbrag i Santander Cup 4 runde. Her tog vores Dame Senior hold imod VLI fra 3. division.

Kampen startede med mange nerver fra SHK pigernes side, og der skulle gå 6 minutter, før vi kom på tavlen efter VLI havde bragt sig foran 2-0. Efter 10 "nervøse" minutter, fik pigerne troen på det kunne lade sig gøre. Med flot angrebsspil, blev VLI forsvar åbnet op fra distancen på en ellers velspillende VLI keeper, som tog godt fra. Efter en tæt og intens 1. halvleg, præget af lidt nerver. Gik SHK til pause med 11-7. 

Dog blev starten på 2. halvleg ikke som ønsket. VLI fik reduceret til 12-11, inden SHK igen fik sat fart på angrebsspillet. De sidste 20 minutter af kampen var Slagelse i fuld kontrol, og kampen blev ikke rigtig helt tæt. 

Det hele endte med en sejr på 23-15, efter flot angrebsspil hvor spillet blev spredt du til alle positioner. Så med fremragende angrebsspil i store perioder samt fremragende forsvar, blev fundamentet til en sejr grundlagt.

Til slut ville vil gerne takke de godt 200 tilskuer, der var mødt frem for at bakke damerne op! Vi glæder os til at følge lodtrækningen til 5 runde, og håber på hjemmebane igen.