< Sejr til damerne i 4 runde!
27.01.2017 16:20 |

U16 Pige træner på plads

Koefoed tager en sæson mere i 17/18   Vi kan i denne omgang præsentere endnu en træner, til vores trænerkabale. Denne gang er det en træner, som allerede er i klubben. Det kommende U16 pigehold, får i sæsonen 17/18 glæde af Palle Koefoed.


Koefoed tager en sæson mere i 17/18 

Vi kan i denne omgang præsentere endnu en træner, til vores trænerkabale. Denne gang er det en træner, som allerede er i klubben. Det kommende U16 pigehold, får i sæsonen 17/18 glæde af Palle Koefoed. 

Palle er allerede i denne sæson omkring U14 Pige, og dermed er det tiltænkt at Palle skal forsætte hans arbejde med 02 pigerne, i den kommende sæson. Da store dele af vores 01 årgang, tager på efterskole. 

Palle Koefoed har som sagt i år arbejdet med U14 pige hold 1. Palle har i flere år været træner i Slagelse Håndboldklub, og har haft alt fra U12 til U16. Palle gør et stort stykke arbejde med pigerne, og vi er sikre på ved at vi kan give pigerne noget kontinuitet, kan vi på den måde videre udvikle dem på den bedste mulige måde. 
Med Palle seriøse tilgang til håndbolden, samt hans altid gode humør og humoristiske tilgang til livet er vi sikre på dette bliver et godt match til vores kommende U16 spillere. 

Vi byder velkommen til Palle.