< U 14 drengene 2.div A
17.02.2017 17:56 |

Ungt og stærkt trænerteam på U10 Pige

Endnu et team klar på pigesiden. Denne gang er det vores U10 piger, der kan glæde sig til næste sæson. Vi har været så heldige at lave aftaler med tre piger, der besidder en masse erfaring om håndbolden, da de alle tre er aktive på banen.

Ida Albæk spiller idag på klubbens U18 pigehold og skal til næste sæson op på vores dameseniorhold. Ida er et rigtig Slagelse menneske, da hun altid har spillet i klubben og stort set altid er at finde i hallen. I år har Ida været hjælper hos vores mindste spillere på U4 og samtidig på U6/U8. En del af de piger, der rykker op til U10 kender derfor allerede Ida.

Ida får følge af Ann-Sophie Oldenburg, som ligeledes spiller på klubbens damesenior hold. Ann-Sophie har i år trænet U12 piger og har også været i klubben i mange år  både som spiller, træner og bestyrelsesmedlem.. Ann-Sophie kan derfor bidrage med en masse øvelser samt  erfaring med de mange praktiske ting omkring holdet.

Sidst men ikke mindst har vi et nyt ansigt i klubben - Michelle Olsbro. Michelle har selv spillende børn i klubben. En drenge på U10 og en pige på U6/U8. Michelles erfaringer kommer også fra eget spil. Dog er hun ikke  i Slagelse, men i Stillinge.
Det er et ungt og stærkt team, der skal supplere hinanden og give deres egen glæde ved håndbolden videre til pigerne til næste sæson. Ann-Sophie læser til lærer, Ida går på Gymnasiet, og Michelle er ejer af købmanden i Næsby Strand, og vi byder dem alle tre varmt velkommen som trænere i klubben.