< Ungt og stærkt trænerteam på U10 Pige
20.02.2017 09:19 |

Vigtige seniorkampe i den kommende uge

Lad os stå sammen som klub, og bidrage med en masse opbakning! I disse dage er der er fokus på Slagelse Håndboldklub, og vi bringer rigtig mange gode nyheder. Oftest er det fra ungdomsafdelingen. Men nu kan vi bringe gode og spændende nyheder fra seniorafdelingen. Vi kan nemlig nu se, at vi er ved at høste frugten fra det store stykke arbejde vores ungdomstrænere går og laver til dagligt.

Lad os stå sammen som klub, og bidrage med en masse opbakning!

Vi har de sidste to sæsoner sendt vores egne spillere fra ungdomsafdelingen op på vores seniorhold. Hvilket betyder, at vores Herre Senior allerede på tirsdag hjemme kl. 20.35 i Antvorskovhallen kan sikre sig oprykning til kval. rækken.

Vores Dame Senior har nået 5. runde i pokalturneringen. Derfor byder Slagelse håndboldklub d. 28/2 kl. 19.15 velkommen til HC Odense, som pt. er placeret som nr. 7 i ligaen.
Vi vil gerne opfordre jer alle til at komme i Antvorskovhallen og støtte op om de lokale sportsstjerner.