Makkerpar forsætter sammen

Så er der igen nyheder på trænersiden. U16 drengene får i den kommende sæson et stærkt trænerpar i Morten Bjerre og Sebastian Hedemand. Ingen af de to herrer behøver en nærmere præsentation, da de er kendte ansigter i klubben.

Men vi kan dog ikke lade være med at være stolte over at kunne fortælle, at Sebastian har valgt at forsætte i Slagelse Håndbold, selvom han har fået mange tilbud fra andre klubber, og nu må sige farvel til pigerne, som han har trænet siden de var U10 piger. De fleste af pigerne har valgt et år på efterskole, hvorfor Sebastian har takket ja til udfordringen om at prøve at træne drenge, hvilket samarbejdet med Morten Bjerre nu i kommende sæson vil være omkring U16 drengene.