< Spillermøde U16 piger 2001/2002
01.05.2017 18:55 |

U16 PIGERNE ER POKALMESTRE 2017

Søndag d. 30 April var der lagt op til fest i Antvorskovhallen, da vores U16 piger var deltager i årets pokalfinale. Efter indledne pokalkampe havde pigerne tilspillet sig en finaleplads på hjemmebane i Antvorskovhallen.


POKALMESTRE 2017

Søndag d. 30 April var der lagt op til fest i Antvorskovhallen, da vores U16 piger var deltager i årets pokalfinale. Efter indledne pokalkampe havde pigerne tilspillet sig en finaleplads på hjemmebane i Antvorskovhallen.

Der var lagt op til fest med bl.a. Musik, lys og speaker til dagens pokalfinale kampe.

Det var en flok top motiveret og glade spillere som, efter 14 dages rigtig god træning mødte ind til fælles frokost ved middagstid. Efter en god gang fællesspisning gik turen mod Antvorskovhallen.

Dagens finalemodstander var Fjordbyerne, som SHK pigerne havde krydset klinger med to gange tidligere, her efter jul. Begge kampe endte med Slagelse sejr, efter nogle tætte opgør. Så alle mand var klar på, at den tredje kamp skulle ende med sejr og dermed en pokaltitel.

 

Kampen startede meget nervøst for begge hold og først efter godt 4 minutter faldt det første mål i kampen, da Fjordbyerne bragte sig foran 1-0. Kampen bølgede frem og tilbage i 1. halvleg, og det var tydeligt at mærke at nerverne spillede ind på begge hold. Slagelse pigerne havde svært ved, at få især angrebsspillet til at fungere mod et godt stående forsvar.
Dog skal det også nævnes at et stærkt stående Slagelse forsvar, var med til at holde snor i Fjordbyerne i 1 halvleg.

Pause stilling på 8-7 til Fjordbyerne.

 

Efter en rigtig god snak i pausen, var det et Slagelse hold som var klar til at slås de sidste 25 minutter. Det var et forvandlet hold der kom ud til 2. halvleg, der blev spillet rigtig flot angrebsspil, og forsvaret var stadig i høj kvalitet.

De to hold fulgtes tæt sammen i starten af 2 halvleg, men ved stillingen 10-10 tog SHK pigerne over. Efter en kontrolleret overtalsperiode i 2. halvleg blev stillingen stille og roligt udbygget til 13-10, og derefter var kampen i kontrol.

Efter en fremragende HOLDINDSATS af ALLE spillere endte det hele med en sejr på 18-13 og pokaltitlen var i hus!

 

En stor tak skal der lyde til alle de tilskuere som var mødt op til kampen! Det var helt klart med til at gi pigerne den sidste energi, i det der var en tæt spillende kamp!

STORT TILLYKKE TIL U16 PIGERNE OG HELE TEAMET OMKRING MED TITLEN SOM POKALMESTRE 2017!