< Trille Trolle U4
22.06.2017 19:57 |

God sommerferie!

Så er Slagelse Håndboldklub gået på sommerferie. U14 pigerne afsluttede sæsonen med at deltage i Ørslev og opnåede en flot 2. plads. Slagelse Håndboldklubs U16 drenge 1 har en spændende tur til Kina i vente.

Afrejse 9.juli med direkte flyv til Beijing, hvor de skal være turister i 3 dage. Her efter går turen videre til det nordlige Kina i provinsen Dalian, hvor de er inviteret til en turneringen, for kinesiske håndboldskoler.

19.juli lander drengene atter i København

I vil også kunne følge drengenes spændende tur på deres egen FB gruppe Slagelse Håndboldklub U16 drenge til Kina.

I sommerferien 31. juli til 5 aug. drager 107 spillere og ledere til Viborg, hvor de deltager i Generation Handball.

10. aug. åbner dørene igen i hallerne, og så begynder træningen igen. På vores hjemmeside er træningstiderne lagt ind (men der kan komme ændringer, så hold øje)

U4 har første træning i Antvorskovhallen 5. august kl. 9. -10. vi glæder os til jer all !e