< AFLYSNING
05.01.2018 13:59 |

U16 pigetræner 2018/19

Så har Slagelse Håndboldklub endnu en træner på plads til sæsonen 2018/19. Denne gang kan vi byde velkommen til Tomas Jensen, som skal stå i spidsen for U16 p

Tomas Jensen er 44 år gammel og når han ikke er i hallen, er han ansat på Nymarkskolen i Slagelse, hvor han underviser i idræt og naturfag. Tomas er uddannet fysioterapeut, men har i gennem mange år undervist på idrætsefterskole og gymnasier. Læser fortsat lidt uddannelse ved siden af på Københavns Universitet, hvor han er i gang med Master i Idræt og Velfærd.

Håndboldopdragelsen startede i IF62 i Dalmose, men tog for alvor fart, da han flyttede til Holstebro og kom i gang med divisionshåndbolden. Tomas har af flere omgange trænet ungdomsliga U14 - U18 i HH90, Skjern/ Tarm, og har ligeledes trænet 1. div. damer i Ringkøbing samt 2. div. i TTH.

Det fedeste for ham, som håndboldtræner er: ” Når vi som hold opnår vores mål. Eller at se når spillerne opnår deres mål. Det kan til tider være et surt og hårdt slid at nå disse mål. Men hvis man oplever fremgang, går til opgaven med godt humør og møder andre mennesker i samme båd, vil man blive bedre, og før man ved af det, har man opnået sit mål. Om målet er at blive verdens bedste eller at spille hygge bold, fordi det er sjovt, er ikke vigtigt. Bare man opnår det, man gerne vil med håndbolden ”

I dette ligger også, at for Tomas, er udvikling det store mål.

Tomas glæder sig meget til at møde os alle, og komme i gang med håndbolden i Slagelse Håndboldklub

VELKOMMEN!