< U14 pigerne
16.03.2018 06:09 |

Samarbejde mellem Slagelse Håndboldklub og Børnehjertefonden

Som nogle ved, blev Sebastian Hedemand som helt lille opereret for en medfødt hjertefejl. De første mange måneder var en hård tid, ikke mindst for familien og nærmeste. Sebastian Hedemand var omringet af et yderst professionelt team af læger, som idag har en ubeskrivelig andel i, at han som 23-årig kan lave lige hvad han ønsker den dag idag.

Sebastian Hedemand  har besluttet sig for, at han vil gøre en forskel for hjertebørn og Børnehjertefonden. Her har han brug for DIN / JERES HJÆLP!

I uge 31, tager 120 ungdomsspillere fra Slagelse Håndboldklub til et stort internationalt sommerstævne, i Viborg med ungdomshold fra U10 - U19, samt senior.
Sebastian Hedemand søger en eller flere sponsorere, som kunne være interesseret i at sponsorere, for at SHK som klub kan få trykt Børnehjertefonden logo, på alle ungdomsspillernes trøjer. Og derigennem gøre opmærksom på samarbejde mellem Slagelse Håndboldklub og Børnehjertefonden.

Hvis du/ i er klar til at give en hjælpende hånd, eller har yderlige spørgsmål er, man velkommen til at kontakte ham på.
Mobil: 22 98 73 48, Mail: sebastian.hedemand@gmail.com.

I er meget velkommen til at sprede budskabet!

Med Venlig Hilsen.
Sebastian Hedemand og Slagelse Håndboldklub