< Nu lakker sæsonen snart mod enden
26.03.2018 10:43 |

Slagelse Håndboldklubs damer spillede sig i 3. div

Søndag drog Jesper Øvad, holdleder Martin Bjerring og Slagelse håndboldklubs damer til Bjæverskov

Her vidste teamet, at en sejre ville betyde direkte oprykning til 3. div. Måske netop det faktum, var årsagen til, at holdet kom virkelig dårligt for start. Generelt var spillet fra begge hold meget hektisk, men hele tiden var det Bjæverskov, som var foran med et par mål. Men i 2 halvleg lykkedes det Slagelse at komme op på uafgjort, og da holdet så kom foran var sejren hjemme.

Selv om holdet har en kamp tilbage,så er 3. div nået. Målet for Slagelse Håndboldklub er at Dame og Herre spiller i 3. div.  i 2020. Nu har Jesper Øvad, Martin Bjerring og det unge hold, med spillere fra egen avl allerede indfriet den del af klubbens målsætning.

TILLYKKE