< Dagsorden, forslag og regnskab til Generalforsamling den 24.april 2018
24.04.2018 12:14 |

Slagelse Håndboldklub ansætter Per Sabroe som mentor/inspirator og Jacob Jacobsen som Herresenior træner for den kommende sæson

Per Sabroe kommer til klubben med en stor mængde viden og filosofi omkring udvikling af både spillere og trænere. Per Sabroe skal bistå holdene i klubben med rådgivning, sparring, vejledning, Det kan f.eks. være holdet som helhed, den enkelte spiller og trænere.

Lige som Per Sabroe afholder DHF trænerkurser vil der også blive lavet forskellige kurser for trænerne på de forskelige årgange. Så vi kan få en trænerstab, hvor alle har en uddannelse.

Det er også med stor glæde, at Slagelse Håndboldklub kan præsentere Jacob Jacobsen som ny herresenior træner. Jacob er selv Slagelsemand og kender klubbens dna, han har selv spillet for klubberne Marievang, Slagelse HK og Korsør/Tårnborg i divisionerne. Jacob har stor trænererfaring fra bl.a. Løve Høng, som han førte fra Serie 1 til 3 division og har også været træner for Korsør i 2 sæsoner i 3 division.

Jacob glæder sig til at være træner i en fantastisk klub med et godt drive og setup lige fra ungdom til senior. En klub med godt håndboldmiljø og som hele tiden tiltrækker nye medlemmer og så glæder han sig til at træne et ungt og talentfuld hold med masser at potentiale