Klubben tilbyder ny træningsdragt til vores medlemmer.

1. dec. bliver startdatoen for bestilling. Der kan bestilles løbende via klubbens hjemmesiden

Dragten består af en overdel og en buks. Der kan vælges mellem to forskellige overdele.

Dragterne kan prøves ifølge aftale med jeres respektive trænere.

Vi tilbyder også en række andre produkter fra Craft, som kan tilkøbes. Dette kan dog først ske, når man har bestilt klubdragten. Dette er af hensyn til vores sponsorere, da vi har forpligtet os over for disse, at alle køber den dragt, hvor de har deres reklame på.

Der bliver sat navn på dragt og buks – dette navn tastes i ordren og skal være af sober karakter.

Når man har handlet dragten, kontakter man Kit på SMS 50480671 for at få en kode til den videre handel. Koden man får udleveret er personlig og må ikke benyttes flere gange. Ved ny handel beder man om ny kode.

LEVERING

Dragten bliver handlet via dette link   https://sportigan-slagelse.dk/pakketilbud-shk/

og dragten bliver leveret til klubben.  Når dragten er klar til afhentning, vil jeres trænere blive orienteret og vil så være behjælpelige med udleveringen.

Leveringstid 8-10 hverdage.

JULEGAVE

Skal du være sikker på at få dragten leveret inden jul, skal du senest bestille den. 13. dec. Kl. 12.00.

Herefter er dragten til udlevering 18. dec.

FEJLKØB

Slagelse håndboldklub fraskriver sig et hvert ansvar i forbindelse med fejlkøb af størrelser, modeller mv. Dette er købers eget ansvar.

0 replies

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!