Slagelse Håndboldklub tager igen til Generation Handball

Generation Handball er et internationalt håndboldstævne – og meget mere end det. Derfor kaldes Generation Handball en festival,
hvor man bestræber sig på at være The friendliest handball festival in the world.
Festivalen finder sted fra d. 30. juli – 4. aug. i Viborg. Det internationale håndboldstævne er bygget op omkring tre vigtige grundpiller
nemlig FUN, FIGHT, FRIENDSHIP.
Det skal være sjovt at være til Generation Handball!
FUN! Når vores håndboldspillerne holder pause fra kampene, er der nok at give sig til. Programmet er fyldt med gratis aktiviteter fra morgen til aften – fx bowling,
indendørs og udendørs svømmehaller, teamaktiviteter, showkampe med professionelle seniorhold. Og så skal man ikke glemme Beach turneringen,som bliver spiller sideløbende

FIGHT !Håndboldfestivalen Generation Handball er bygget op omkring den stærke håndboldturnering, som finder sted fra tirsdag til lørdag.
Alle ungdomsrækker fra U-10 til U-19 er repræsenterede på både pige- og drengesiden, og alle hold er sikre på at møde ligeværdige modstandere.
Der bliver fokuserer på fair play og godt kammeratskab, men FIGHT er også et vigtigt grundelement i Generation Handball.
Efter dag 2 deles holdene op i A- og B-slutspil, så alle vores hold møder det rette match og får fuldt udbytte i løbet af turneringen.

FRIENDSHIP
Vores hold får seks fantastiske dage, hvor den stærke håndboldturnering udgør fundamentet i en aktivitetsfyldt uge.
Holdånden bliver med garanti styrket efter masser af intense dage med samvær, og venskab er for alvor på dagsordenen.

0 replies

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!