Kære medlemmer i SHK

Jeg er glad for at fortælle, at Spar Nord netop har indgået en stor økonomisk samarbejdsaftale med Slagelse Håndboldklub, og jeg håber, I er blevet glade for jeres nye flotte klubtøj.
I samarbejde med Spar Nord Fonden giver vi hvert år mange penge tilbage til stærke initiativer i Danmark – nationalt, regionalt og lokalt her i Slagelse. Spar Nord Fonden ejer 20 % af banken, og når Fonden hvert år modtager udbytte fra bankens resultat, så er det netop den sum penge, som vi giver tilbage.
Denne forretningsmodel gør, at vi kan støtte op omkring diverse aktiviteter i kommunen og hjælpe med en lang række økonomiske tilskud til kommunens foreninger. Senest til jer i SHK.

FÅ 500 KR. TIL KLUBKASSEN
Vil du gerne mødes med en af vores engagerede rådgivere høre mere om, hvad vi kan gøre for dig, så book et gratis og uforpligtende serviceeftersyn af din økonomi hos os. Mødebookingen kan foretages her:

Vi kvitterer i øvrigt med 500 kr. ekstra til klubkassen for hvert ”serviceeftersyn” af familiens eller virksomhedens bankforretninger, som vi foretager.
Aftalen gælder alle medlemmer +18 år og deres familie eller øvrige personer med relationer/tilknytning til SHK.

En stor tak til alle jer i SHK som allerede støtter os. Hvis vi støtter hinanden, så kan vi sammen skabe noget rigtig stort i Slagelse Håndboldklub.

Michael Bach Rasmussen

Direktør